Szukaj w serwisie
posiadamy 159 firm w naszym serwisie
Dodaj nowego
posiadamy 100548 opinii

Baza firm i opinii o nich

Szukasz sprawdzonych opinii o danej firmie? Sprawdź nasz serwis – to o pinie o firmach z różnych branż. Znajdziesz tutaj informacje pochodzące bezpośrednio od osób, które miały kontakt z danym przedsiębiorstwem, dlatego będą to pinie sprawdzone.

Opinie o firmach poszukiwane są najczęściej przez osoby, które aktualnie szukają pracy i chcą dowidzieć się, czy dana firma jest dobrym pracodawcą. Opinii wyszukują również użytkownicy, którzy poszukują sprawdzonych dostawców towarów lub usług, albo na przykład chcą znaleźć godnego partnera w biznesie lub sprawdzić szerzej kim jest ich klient. Nasz serwis to wygodne rozwiązanie na szybkie znalezienie opinii o każdej firmie – budowlanej, spożywczej, agenci nieruchomości, biurze rachunkowym itd.

Wszystkie komentarze mają odniesienie do rzeczywistości ponieważ pochodzą od osób, które na przykład pracowały w danej firmie, albo w jakiś sposób z nią współpracowały. Dlatego właśnie zapoznanie się z nimi będzie bardzo przydatne. To pozwoli Ci bowiem uniknąć wielu rozczarowań, które mogą wynikać ze współpracy z nierzetelną firmą, ale również wybrać firmę, z której zadowolony będziesz na lata.

Co więcej na naszym portalu możesz też zamieścić opinię o każdej firmie. W ten sposób ułatwisz innym osobom w dokonaniu słusznego wyboru. Jeżeli zawiodłeś się na jakimś przedsiębiorstwie to nie zwlekaj – poinformuj o tym innych. A firmę godną zaufania poleć, opowiedz dlaczego warto z nią współpracować.

Nasz serwis jest przejrzysty i łatwy w nawigacji. Bez problemu odnajdziesz tu wszystkie poszukiwane informacje.                           

 

Nowi pracodawcy
w serwisie
Warszawa
Królewicza Jakuba 37
02-956
Kiedy dodano: 2024-02-13
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Poznań
Wołczyńska 18
60-003
Kiedy dodano: 2024-01-26
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Gdańsk
Grunwaldzka 211
80-266
Kiedy dodano: 2024-01-15
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Kiedy dodano: 2023-11-27
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Ropczyce
Robotnicza 50
39-100
Kiedy dodano: 2023-08-03
Suma komentarzy: 3
ocena
5/5
Rzeszów
Przemysłowa 9
35-105
Kiedy dodano: 2023-08-02
Suma komentarzy: 5
ocena
5/5
Rzeszów
Rejtana 20A
35-310
Kiedy dodano: 2023-07-05
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Jasionka
Wólka Podleśna 440 L
36-002
Kiedy dodano: 2023-02-15
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Rzeszów
Ignacego Paderewskiego 11B
35-328
Kiedy dodano: 2023-01-31
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Pstrągowa
Pstrągowa 218
38-121
Kiedy dodano: 2023-01-03
Suma komentarzy: 2
ocena
5/5
Popularni pracodawcy
w serwisie
Kraków
PL-30-741
Kiedy dodano: 2016-11-02
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Warszawa
PL-02-867
Kiedy dodano: 2016-11-02
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Zaczernie
Zaczernie 190 G
36-062
Kiedy dodano: 2018-12-21
Suma komentarzy: 2
ocena
4/5
Wieluń
PL-98-300
Kiedy dodano: 2016-11-02
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Warszawa
PL-02-232
Kiedy dodano: 2016-11-02
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Ostrowiec Świętokrzyski
Denkowska, 45a
27-400
Kiedy dodano: 2018-05-09
Suma komentarzy: 5
ocena
5/5
Rzeszów
Ułanów
35-308
Kiedy dodano: 2017-02-13
Suma komentarzy: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Rakszawa
35-329
Kiedy dodano: 2017-01-23
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Szczecin
Krzywoustego 52/11a
70-317
Kiedy dodano: 2016-12-21
Suma komentarzy: 3
ocena
1/5
Nowy Tomyśl
PL-64-300
Kiedy dodano: 2016-11-02
Suma komentarzy: 0
Zostaw pierwszą
ocenę!
Nowe komentarze
w serwisie
Żel do pielęgnacji błon śluzowych jamy ustnej AFTIDENT®

"Dzięki Aftident mogę znów jeść i pić bez..."

Cerplast - producent big-bag

"Opakowania drewniane od CERPLAST są nie tylko..."

Wycena Nieruchomości Jarosław - Szymon Kasperski

"Doskonała komunikacja z firmą wyceniającą,..."

Producent maszyn pakujących LS TECH Sp. z o.o.

"Wybór LS Tech na dostawcę maszyn pakujących..."

Sklep meblowy internetowy Meble ADA

" Wszystko zgodne z opisem,..."

Paweł Siastała flebolog

"Klinika Belvedere to miejsce godne polecenia...."

Exceleo meble z Włoch

" Meble nie tylko stylowe ale i..."

Onkomedica Centrum Onkologii Warszawa

" Onkolog w tej klinice na..."

DMD Rzeszów S.C.

" Szybka dostawa, polecam. "

Rad-Pol Katowice włoskie meble

"Polecam, wszystko na najwyższym poziomie...."

Które
Województwo
image/svg+xml
Najwięcej
komentarzy dla

Polecam maszyny od Hasborg, doskonała jakość, pierwszy zakup to maszyny cukiernicze DuoMax M400 i kociołek do roztapiania czekolady. Sprzęt...

Produkty z tej marki są godne polecenia, naprawdę polecam.

Bardzo polecam serwis elektronarzędzi Mikron.

Ostatnie komentarze
w serwisie
SERV4B

" SERV4B to firma, która posiada..."

Imprezy firmowe Rzeszów Siedlisko Janczar

" Ośrodek Siedlisko Janczar w Pstrągowej..."

Krzesła stylowe włoskie

" Italia Style oferuje wysokiej jakości..."

Imeso

"Zimmer Z Cyro 6 Derma Cooler to nowoczesne..."

Buzz marketing - Argonium.pl

" Szukasz agencji, która opracuje..."

PFR pożyczki dla firm Podkarpacie

" PFR - Podkarpacki Fundusz Rozwoju..."

Opakowania kartonowe MasterPack

" Kartony.info - producent opakowań..."

Zakład Reklamowy - Sklepy Internetowe Rzeszów

"Zakład Reklamowy - Sklepy Internetowe..."

Sklep meblowy internetowy Meble ADA

" Sklep Meble ADA to firma, która..."

Mesologic Systems - Urządzenia do karboksyterapii

" Firma Mesologic Systems jest wiodącym..."

Opinie o firmach

Znalezienie rzetelnego pracodawcy, dostawcy usług albo partnera biznesowego nie jest dzisiaj łatwe. Dlatego właśnie oddajemy Ci do użytku przejrzysty serwis z opiniami o firmach działających w różnych branżach. U nas znajdziesz opinie o biurach, serwisach samochodowych, agencjach reklamowych, firmach budowlanych i wielu innych. Kto z nas nie spotkał się z problemem nierzetelnego pracodawcy, nieuczciwego dostawcy, albo partnera biznesowego, który nie wywiązuje się ze swoich obowiązków? Nie daj się więcej oszukać i zajrzyj do naszego katalogu. To zbiór przydatnych opinii – negatywnych i pozytywnych. Ich znajomość uchroni Cie przed niechcianą współpracą, która może grozić problemami, jak również przyczyni się na przykład do znalezienia dobrego pracodawcy, albo sprawdzonego dostawcę usług. Na łamach naszego serwisu możesz też zostawić opinię o danej firmie i bądź spokojny – zapewniamy pełną anonimowość. Tak więc, jeżeli masz negatywne zdanie o danej firmie, to spokojnie możesz je tutaj pozostawić. Oczywiście warto też pozostawiać te pozytywne opinie o firmach, co zachęci inne osoby do nawiązania kontaktu lub współpracy z danym przedsiębiorstwem. Nasz serwis to zbiór rozmaitych opinii, które pomagają w wyborze tej najlepszej firmy.